Ahmet Turkkani

Permanente make-up

Goede permanente make-up hoef je niet te zien. Aandacht, beleving en optimaal resultaat maar vooral JIJ staat centraal!

Just Skin - Amsterdam - Ahmet Turkkani

Ahmet heeft jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie in zowel binnen- als buitenland en diverse specialisaties binnen huidverbetering en permanente make-up.

Ahmet Turkkani

Permanente make-up

Goede permanente make-up hoef je niet te zien. Daarom zal ik ook altijd eerlijk advies geven over kleur en vorm. Niet iedereen heeft de zelfde bouw, dus neem ik alle tijd om samen met jou te bepalen waar je van gaat stralen. Aandacht, beleving en optimaal resultaat maar vooral JIJ staat centraal!

Over Ahmet Turkkani

Ooit begon alles in een klein plaatsje in het Oosten van Nederland. En je zal wel denken dat de meeste verhaaltjes op deze manier beginnen, maar dit verhaal is toch iets anders… Als man geboren en opgegroeid, en passie voor het uiterlijk is niet zo vanzelfsprekend. Althans, dat bleek toen ik me aan ging melden voor de opleiding Schoonheidsspecialist. Helaas werd ik niet aangenomen met als reden dat ik een man was. Teleurgesteld heb ik besloten om te sparen en uiteindelijk een particuliere opleiding te volgen, waar ik 2 jaar later enthousiast aan ben begonnen. De opleiding schoonheidsverzorging, met alle specialisaties heb ik succesvol afgerond. Daarnaast heb ik door middel van specialisaties zoals visagie en camouflage therapie mezelf gespecialiseerd in kleur en vorm: onmisbaar binnen het vak permanente make-up.

Jarenlange ervaring en diverse specialisaties

Jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie in zowel binnen- als buitenland en diverse specialisaties binnen huidverbetering en permanente make-up hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu ben. Vol overgave draag ik mijn missie: het gelukkig maken van de mens. Of het nu gaat om esthetisch belang zoals strakke wenkbrauwen, of het ‘terug geven wat ontbreekt’ zoals bijvoorbeeld haartjes die zijn verdwenen door ziekte. Van strakke eyeliners tot een subtiel poederachtig lijntje boven het oog. Wat dacht je van een mooie lipcontour? Of prachtig ingekleurde lippen voor een jongere uitstraling zonder lipstick die uitloopt? Permanente make-up is een uitkomst voor iedereen die goed voor de dag wilt komen, ongeacht of iemand nou onhandig met make-up of de belemmering heeft zich iedere dag op te maken.

Ahmet is regelmatig beschikbaar in de praktijk van Just Skin, maak snel een afspraak!

www.pmuspecialistahmet.nl

Ahmet Turkkani

Permanente make-up

Ahmet Turkkani | enquête

Waarom permanente make up?

Regelmatig merk ik dat mensen nog niet weten van het bestaan van permanente make-up. De meeste mensen zijn dag in dag uit in de weer met make up maar permanente make-up lijkt nog steeds onbekend. Gelukkig weten steeds meer mensen de weg naar de schoonheidssalon te vinden en komen in aanraking met specialistische behandelingen zoals permanente make-up.

Permanente make-up is mijn passie wat ik iedere dag met liefde uitoefen. Onlangs heb ik een enquête gedaan onder mijn klanten. Hierdoor heb ik een top 10 samen kunnen stellen waarin ik uitleg waarom men permanente make-up wenst. De redenen voor permanent mooie wenkbrauwen, eyeliners en lippen zijn als volgt:

  • Onhandigheid met make up: de meeste vrouwen gebruiken make up maar of ze hierin handig zijn blijft maar de vraag. Scheef getekende wenkbrauwen of verkeerde kleurkeuze maakt immers niet fraai. Dus de keuze voor permanente make up ligt voor de hand: altijd mooie wenkbrauwen in de juiste kleur!
  • Stel je eens voor: je hebt je verslapen, de kinderen moeten nog van alles, en op tijd naar school terwijl je ook nog op tijd op je werk moet verschijnen. Het eerste wat er dan bij in schiet is je make up. Om op ieder tijdstip goed voor de dag te kunnen komen, zonder teveel tijdsverspilling biedt permanente make up je de uitkomst!
  • Overmatig epileren. In de jaren 60 werden wenkbrauwen erg dun gemaakt met als gevolg dat er niets tot weinig terug groeit. Permanente make up biedt de mogelijkheid om wenkbrauwen weer voller te maken zonder dat het overduidelijk is.
  • De gevreesde panda-look. Sport je veel, zwem je graag en wil je dat je wenkbrauwen of eyeliners mooi op zijn plek blijven zitten? Geen probleem: met permanente make up kunnen wenkbrauwen en eyeliners onmogelijk uitvagen of ergens komen waar het niet hoort!
  • Kortom vreselijk: je bent ziek geweest en door de behandelingen (chemotherapie is je haar uitgevallen. Door middel van permanente make up kunnen wenkbrauwen of een rommelige eyeliner ervoor zorgen dat je je natuurlijke uiterlijk terug krijgt.
  • Esthetisch belang: je wilt gewoon dat je make up er dag in dag uit perfect uit ziet en wilt altijd goed voor de dag komen. Makkelijker kan niet want je wordt perfect opgemaakt wakker!
  • Brandwonden en littekens. Deze kunnen gecamoufleerd op zowel gezicht als lichaam. Ideaal als je telkens tegen iets aankijkt waar je ongelukkig van wordt.
  • Door de wenkbrauwen anders te tekenen, eyeliners op te hogen en de lipcontour te verstrakken verkrijgt men een jonger uiterlijk. Behalve dat je er minder flets uitziet, kunnen de gelaatscontouren hiermee ‘gelift’ worden.
  • Je zou zo graag make-up willen dragen maar je krijgt altijd uitslag of je gaat de hele dag tranen. Allergie voor make-up is een feit. Opvallend is dat mensen die allergisch zijn voor make-up de behandelingen met permanente make-up goed verdragen en hier heel blij mee zijn.
  • Zowel man als vrouw vinden het vaak vervelend dat het hoofdhaar dunner wordt of verdwijnt. Met Micro Haar Pigmentatie worden er vele stipjes gezet op het kale gebied waardoor het haar voller lijkt. Ook is het mogelijk om een stoere look aan te meten met permanente make-up.

Voor meer informatie kunt u terecht op pmuspecialistahmet.nl.

Ook kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake gesprek, waar we alle mogelijkheden met u bespreekbaar maken.

Heeft u een medische reden om permanente make-up behandeling(en) te ondergaan? Vraag dan een verwijsbrief van uw behandelaar. Vergoeding door zorgverzekeraars is vaak mogelijk.