V-lift

V-lift is een niet chirurgische behandeling waarbij met behulp van apparatuur de huid en de daaronder gelegen spiermassa aangesterkt wordt.

De VLIFT behandeling kan ook uitgevoerd worden op de armen, benen, buik en billen: daar waar verstrakking gewenst is.

Just Skin

V-lift

V-LIFT

Wil je ook een strakke huid? Dan is de V-LIFT echt iets voor jou!
De V-LIFT behandeling is de allernieuwste techniek waarbij niet alleen de huid maar ook het onderliggende weefsel wordt verstrakt zonder zichtbare huidbeschadigingen.
De HIFU behandeling is op basis van een bekende techniek: het werkt op basis van gelokaliseerd ultrageluid. De V-LIFT doet daar nog een schepje bovenop middels radiofrequentie. Zo ontstaat niet alleen een strakke huid maar ook mooie gelaatscontouren, een strakkere kaaklijn en het hamsterwangen of onderkin vermindert.

Om huidverstrakking te realiseren met de V-LIFT wordt er op basis van hitte gewerkt. De eiwitten in de huid worden verhit op verschillende dieptes in de huid. Het voordeel van de V-LIFT vergeleken met andere apparatuur, is dat de hitte aangepast kan worden aan de huidconditie. Tevens is de V-LIFT in staat om een soort echo van de huid te maken: zo wordt de huid gemeten en kan de intensiteit aangepast worden.

Door de V-LIFT behandeling ontstaat er binnen drie maanden collageenproductie in de diepe huidlagen en zal uiteindelijk er een zichtbaar resultaat behaald worden. Het effect is zeker zichtbaar maar niet zoals het resultaat van een facelift wat echt een operatie is en in de huid gesneden wordt. Het geeft een mooi alternatief wanneer je geen operatie wilt. Wat de V-LIFT behandeling bijzonder maakt is dat niet alleen nieuw collageen wordt aangemaakt in de huid maar dat de algehele cel aanmaak in de SMAS laag (spiermassa) gestimuleerd wordt. Het SMAS is de huidlaag waarin een chirurg opereert indien er sprake is van verzakking en verslapping van de huid en de daaronder liggende spieren.

Het is belangrijk te weten dat de V-LIFT, net zoals alle behandelingen op basis van Ultherapy, tijd nodig heeft om het resultaat op te bouwen. Na drie maanden vindt er een controle plaats: het probleemgebied (bijvoorbeeld de hals, onderkin of kaaklijn) wordt nogmaals plaatselijk behandeld.

Het voordeel van de V-LIFT behandeling is dat dit een eenmalige behandeling is met eenmaal per jaar een onderhoudsbehandeling. Wanneer chirurgie bij de hals de enige oplossing is kan juist de V-LIFT een mooi alternatief zijn. De V-LIFT behandeling kan ook uitgevoerd worden op de armen, benen, buik en billen: daar waar verstrakking gewenst is.

GRATIS CONSULT

Wil je weten wat de V-LIFT behandeling voor je kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult!

V-LIFT

Resultaten