Get insight!

Collageen Huidscan

Laat in je huid kijken met de Collageen Huidscan. De oplossing voor een mooie huid start van binnenuit.

Just Skin

Collageen Huidscan

Met de Collageen Huidscan nemen wij een kijkje in jouw huid.

De scan geeft inzicht in:

  • de huiddikte
  • de ontwikkeling van rimpelvorming
  • mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen

Met een druk op de knop krijgen wij inzicht om jou eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Wij houden namelijk niet van vage beloftes, maar van doeltreffende resultaten, daarom willen wij laten zien dat de verzorging van de binnenkant werkt. De huid is namelijk een weerspiegeling van je gezondheid.

Zichtbaar en meetbaar resultaat

De scan maakt niet alleen jouw nulmeting inzichtelijk. Huidverslapping komt met de jaren. Hoe ouder we worden hoe meer ons collageen afneemt in de huid. Het resultaat hiervan is het ontstaan van een dunne, droge huid en natuurlijk rimpels. Wanneer er sprake is van een huidprobleem is dit ook zichtbaar op de scan, de scan zal namelijk een lege huid laten zien. Het is dan belangrijk eerst de tekorten in de huid aan te vullen zodat een goede basis van binnenuit gelegd wordt, alvorens kan er gestart worden met een huidtraject. Wanneer je intensief gaat behandelen wil je zeker weten dat de huid dit aan kan om zo de huid niet onnodig te beschadigen.

De scan kijkt als een echo in de huid en geeft hiermee inzicht in de dikte van de huid, jouw huidconditie, de ontwikkeling van vorming van rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van collageen. Tevens maakt het de resultaten van het gebruik van supplementen voor de huid zichtbaar en meetbaar. Gebruik je het Cell Elixer? Dan zie je hoe jouw lichaam het supplement omzet in collageen aanmaak en hoe je aan huidverbetering werkt van binnenuit.